Crowdfundingactie Boomgaard groot succes

De crowdfundingsactie van Geworteld Wonen die is opgestart voor de aanleg van de boomgaard is een groot succes gebleken. De totale opbrengst is 10.225,00 en daarmee is het streefbedrag van 10.225,00 gehaald.

De vereniging Geworteld Wonen is erg blij dat zijn actie zoveel respons heeft gekregen en wil iedereen enorm bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Na de aanleg, groei en bloei van de boomgaard is het tijd om te oogsten. En dat doen we natuurlijk met de hele buurt én met onze crowdfunders.  Genietend van de mooie, groene omgeving, maken we er een groot oogstfeest van. Alle 59 supporters van de crowdfunding actie ontvangen een uitnodiging voor het oogstfeest en vanaf 100 euro een heerlijke fruitmand met eigen oogst!

De boomgaard is ook gefund door degene die de eerste zaadjes hebben geplant van dit project en daarna geduldig hebben gezorgd als een tuinder: Inbo architecten. Inbo maakt inspirerende plekken die mensen zich eigen kunnen maken en die met hen mee kunnen veranderen. Meer informatie op www.inbo.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord