Crowdfunding Waterpomp van start!

Een waterpomp voor de Warmoestuin, een plek voor jong en oud om te leren, te spelen en te ontmoeten. Vereniging Geworteld Wonen wil graag een waterspeelplaats aanleggen met als belangrijkste onderdeel een waterpomp. Help mee met de financiering om dit mogelijk te maken!

Twee jaar geleden hebben we door een crowdfundingsactie een mooie duurzame boomgaard kunnen plaatsten in de Warmoestuin, welke beheerd wordt door Vereniging Geworteld Wonen. De kinderen in de buurt zullen over enkele jaren zien dat appels, peren en pruimen niet in een plastic bakje groeien. Nu willen we graag voor het middenterrein een waterspeelplaats aanleggen met als belangrijkste onderdeel een waterpomp.

Vorig jaar is deelplan 1 gerealiseerd met moestuin, boomgaard en permacultuurtuin en een tijdelijke speelplek. Nu zijn deelplan 2 en 3 opgeleverd en willen we het midden- en entreegebied volwassen maken door met multifunctionele elementen te zorgen voor natuur- en groenbeleving. De waterspeeltuin zal een van de eerste elementen zijn die gerealiseerd wordt.

De lancering vindt plaats op 22 augustus 2018. Daarna zijn er verschillende promotie acties gepland. Als beloning voor een donatie krijg je een zakje waterkerszaad voor 10,-, een duurzame waterfles met logo van de Warmoestuin voor 25,-, een waterfles en waterkers voor 50,- en voor 75,- alle twee plus nog een foto van jezelf of je kind bij de waterpomp. De provincie verdubbeld het bedrag met maximaal 2000,- dus help ons om 2330,- in te zamelen zodat we niet alleen een waterpomp, maar ook de waterspeelplek met rotsen, waterbanen, struiken en bankjes kunnen realiseren.

Meer informatie over de crowdfuncding en doneren vind je op https://voorjebuurt.nl/nl/projects/waterpomp.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie